blääääää!

uscha vad jag hatar att vara hemma och vara sjuk! Kan inte någon snäll själ komma förbi med glass till min onda och skrovliga hals! Pleeeease? :)




lördagsnatt

Kvällen igår var as mysig!! Den tillbringade med mina tjejer, niklas och daniel! :) Lyssnade på musik, tjöade och tände äntligen våra khom loys som vi egentligen skulle ha tänt på nyår men det blåste ju som fan då och regnade så det gick ju inte! men igår gick det ju bra!

Sen gick jag och karro till lilla bränneriet en sväng men det var så mycket folk och så så vi drog till viva istället! Det var mysigt där fast det var typ bara en massa raggare och slugt folk där igår hehe men det var mys! och karro hittade en bartender att titta på ;)

Idag blir det att slöa och ta igen sig för en ny vecka!


Khom loy (rislykta)


Min farfar! :)

Fick en bild av min mor och far igår på min farfar! Jag har bara sett en bild av honom innan och det är en tavla hemma hos dom som är en bröllopsbild på min farmor och farfar! Och eftersom min farfar dog när pappa bara var 2år så har jag ju aldrig träffat honom! Så det är lite häftigt att få se en ny bild på honom fast den är lite suddig tyvärr!


Farfar med sin bil :)


Lördag idag!

idag kommer mina tjejer hit <3 Så det kommer bli alldeles jätte mysigt! :)

Dock har jag lite att göra inför kvällen! Eftersom jag och Rikard bestämde oss för att inte orka städa igår så blir allt sådant idag i stället!

Att göra inför kvällen!
-Dammtorka
-Dammsuga
-Byta sand i missy lådan
-Diska
-Handla mat
-Handla alkohol
-Se om jag behöver nytt bälte till egensydda klänningen
-Vika kläder
-Bädda
-Väcka rikard såklart ;)



Och sen i maj då?!!

på rikards jobb så hade chefen lovart och om dom hade sålt för 14 000 000:- vid års skiftet så skulle han bjuda på en resa! och det gjorde dom så han tänker ta med dom på en resa och partnerna ffölja med! :D  gud jag har aldrig flygit och så innan och nu kommer jag göra det två gånger två månader i rad! :) Tack min älskling för att du vill ha med mej! <3





Då blir det MALAGA i spanien! :D


Gissa vart jag ska i april?!!

Fick reda på på jobbet igår vart vi ska på jobbresa i april!! Nu i typ ett år så har vi jobbat med att certifiera företaget och då har jag fått hålla på med en massa pappersarbete och gjort en massa ändringar så vi ska bli mer miljövänligare och mer säkerhet för oss som arbetar där. Och i början av april kommer det några personer som ska kontrollera och godkänna oss! Så efter detta slitet ska vi nu få en resa av chefen och hennes man!






YES VI SKA TILL ROM!! :D


bajs väder

är så trött på snö! det räcker nu!! VILL HA VÅÅÅÅÅÅÅR!!

Tv linser!

Tycker du att tv:n är för ångt bort och är suddig att se? Då skulle kanske detta passa dej!

En tv som är i linsen! haha 

Det är forskare vid University of Washington i staden Seattle, USA, som arbetar med att bygga in mikroelektronik i kontaktlinser. Det började som ett medicinskt projekt för att mäta glukoshalten hos diabetespatienter men har utvecklats till att även omfatta bildvisningsteknik. Med en inbyggd matris av mikroskopiska led-dioder skall dessa linser kunna projicera överlagrade bilder direkt på näthinnan för att skapa en så kallad förstärkt verklighet. Det kan till exempel röra sig om ett navigationssystem som skapar pilar i synfältet, till synes integrerade med verkligheten.




Även om det återstår en lång resa innan detta kan bli verklighet så har teknologin redan börjat ta form. Kommersiella linser för medicinsk behandling finns redan idag. Det handlar då om integrerade övervakande sensorer för ögonsjukdomar och trådlös koppling till en huvudenhet som lagar informationen. Med tiden kommer vi definitivt få se allt mer spännande funktioner inbyggda direkt i kontaktlinserna.

Detta är inget för mej... än!! hehe


mina cult



krukor 49:- st presentshopen kinnarp



ljusstakar små 49:- st. Stor 99:- presentshopen kinnarp




Diskmedels pump 219:- presentshopen kinnarp


Kuddar

Var hemma hos mina kära mormor och morfar i fredags och då hjälpte mormor lilla mej att sy nya kuddöverdrag! och dom blev skit snygga! :) Sen åt vi världens godaste kålsoppa som hon hade gjort! :) Hon är duktig min mormor! Det var mysigt att träffa dom en sväng! det får vi göra oftare! <3






RSS 2.0