Stämmer såååå bra!

Hittade denna texten på aftonbladet :)


Ingen vill vara som kissie!

Föräldrar bekymrar sig över att deras aningslösa nittiotalister betraktar den ätstörningsvurmande bloggaren Kissie som sin generations största idol. Ingen verkar misstänka att hennes dragningskraft snarare härrör ur samma ängslan som får föräldrarna att titta på Lyxfällan. En försvinnande liten andel av läsarna betraktar Kissie som en förebild om man jämför med hur många av dem som föraktfullt benämner henne som Farstaglitter.

 Just nu ser vi framväxten av en medelklass som getts möjligheten att känna sig som överklass. De skaffar städhjälp, röstar ljusblått och vill definitivt inte äta chips till fredagsmyset. I detta valhänta klassvakuum blir längtan stor efter positionering mot dem som aldrig skulle antas till Blondinbellas nya entreprenörsgymnasium.

 I dag finns inget begrepp som uttalas med så mycket förakt som white trash. Att med skräckblandad förtjusning raljera över människor som köper Ed Hardy-tröjor, bloggar särskrivet och använder extensions stärker medvetenheten om att man blickar nedåt från en trygg utsiktsplats.

I dag vill ingen vara Kissie.
Alla vill vara Blondinbella.



Tycker att det stämmer så bra!


Kommentarer
Postat av: Syster

HAHAHAHA, visst gör det! Ingen vill ju vara kissie :P

2011-07-19 @ 11:00:01
URL: http://jpersika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0